Hirdetés

Távozott az Assassin's Creed Valhalla kreatív vezetője

|

Ashraf Ismail magánéleti okokból lép ki az Assassin's Creed Valhalla csapatából.

Hirdetés

A napokban sorra hullanak fejek a játékiparban, miután egyre több történet jelenik meg az iparág képviselői által elkövetett szexuális zaklatásokról. Chris Avellone-nal minden fejlesztőcsapat megszakította munkakapcsolatát, de nem ő az egyetlen, aki a vádak miatt kénytelen visszalépni.

Hirdetés

Ashraf Ismail ma bejelentette, hogy otthagyja az Assassin's Creed Valhallát, mert most személyes problémáival kell foglalkoznia. Állítása szerint az ő és családja élete romokban van, és mindenkitől őszintén elnézést kért, aki sérült emiatt. 

Az említett személyes probléma az, hogy legalább egy éven át csalta a feleségét, és más nőkkel is kikezdett. Egy twitterező, @matronedea üzeneteket is közzétett, illetve elmondta, egy éven át hol együtt volt Ismaillal, hol nem, úgy, hogy nem tudta, hogy a férfi nős. Később Ismail könyörgött neki, hogy vegye le a tweetet, arra hivatkozva, hogy 2 gyermeke van, és most vesztette el a harmadikat.

A Ubisoft azt ígérte, kivizsgál minden vádat, és megteszi a szükséges lépéseket. Ismail döntésére egyelőre nem reagáltak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)