Hirdetés

Te hány Commodore 64-es játékot ismersz fel ezekből?

|

Manapság játékok tucatjai jönnek-mennek, és már arra sem emlékszünk, mivel játszottunk a múlt héten. És vajon a régi C64-es legendákra emlékszünk még?

Hirdetés

Bevallom őszintén, a '80-as években én még nem voltam nagy gamer. Na jó, ez elsősorban annak köszönhető, hogy még nem éltem, így ki is maradtam a gamer kor hajnalából, amikor még a Commodore 64 volt a király.

Idősebb fejjel persze bepótoltam néhány kimaradt gyöngyszemet, de mivel előbb játszottam a Sid Meier's Pirates! felújított epizódjával, mint az eredetivel, nem annyira a játékmenet, sokkal inkább az nyűgözött le, hogy már '87-ben ilyen játékokat dobtak piacra. 

Ennek köszönhetően nem is teljesítettem túl ebben az interaktív böngészős játékban, amit HP fedezett fel az interneten. Azért voltak ismerős alakok az egyetlen világba sűrített C64-es karakterek közt (a Pirates! speciel megvolt), de nem mertem volna pénzben fogadni, hogy mindet eltalálom. Ha ti is próbára tennétek a tudásotokat, a bal fölső sarokban tudjátok kikapcsolni a játékok nevének kiíratását.

Ti mennyit találtatok el?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)