Hirdetés

Te is bekerülhetsz az új Vakondok dokumentumfilmbe

|

Statisztákat keres a Vakondok dokumentum sorozat legújabb részének stábja.

Hirdetés

2019 májusában örömmel számoltunk be arról, hogy összegyűlt a kellő összeg, elkészülhet a következő Vakondok film. A magyar játékfejlesztés és a videojátékok hazai elterjedésének történelmével foglalkozó dokumentumfilm sorozat tehát immár bizonyos, hogy újabb résszel bővül, ennek pedig ti is a részeseivé válhattok.

Hirdetés

Stamps Back címen készülő új Vakondok részhez ugyanis jelenleg statisztákat keresnek az alkotók. A 80-as, 90-es swappereinek közösségét körüljáró filmben több illusztrációként használandó felvétel is készül, lesz például egy koncertjelenet is, amihez értelemszerűen egy kisebb tömeget kell összeverbuválni. Ide kattintva tudtok jelentkezni, ha ti sem akartok kimaradni ebből a buliból.

Maga a forgatás szeptember 20-án lesz.

A filmmel kapcsolatos friss híreket ide kattintva éritek el a Stamps Back hivatalos oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)