Hirdetés

Te is kipróbálhatod a játékot, amit a McDonald's alkalmazottak képzésére használt

|

Ritkaságnak számít az eSMART 2.0 nevű játék, melyből megtanulhatjuk, hogyan kell Big Mac-et készíteni.

Hirdetés

A játékosítás vagy gamifikáció sok esetben segíthet a munkahelyeken, de amit a McDonald's japán ága 2010-ben kitalált, az egészen rendhagyó. A Forest of Illusion talált most rá a Nintendo DS-es eSMART 2.0 kazettájára, amiről a ROM-ot sikerült leszedni és elérhetővé tenni mindenki számára.

A program az eCrew Development Program részeként az új alkalmazottak betanítását volt hivatott segíteni, nem akarták publikussá tenni, ezért extra nehezen jutottak hozzá a FoI srácai, de végül 300 ezer yenért, közel 850 ezer forintért megszerezték.

Hirdetés

Az eSMART 2.0 nem igazán játék, inkább interaktív oktatóprogram, ami bemutatja például a csibefalatok, a hamburgerek, és egyéb ételek elkészítésének helyes módját, majd pontozza a felhasználók teljesítményét. Hogy aztán az így megszerzett tudásból mennyit sikerült átvinni a gyakorlatba, az kérdéses, és ma már valószínűleg egy kicsit másképp működnek az éttermek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha nem töltenétek le, mert az évek során a japántudásotok megkopott, elég megnéznetek az alábbi videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)