Hirdetés

Te meg tudnád fejteni fél óra alatt a legnehezebb Sudoku feladványt?

|

Tény és való, hogy a Sudoku megfejtése nem éppen egy Halálos Iramban tempó, de a rejtvényfejtők számára igazi csemege lehet a Cracking The Cryptic csatorna új videója.

Hirdetés

A rettentően nehéz Sudoku feladványon maga a rejtvények egyik bajnoka, Simon Anthony segít minket átevickélni. Aki nem ismeri az említett brit urat, Simon Anthony a hivatalos angol Sudoku csapat tagja és puzzle világbajnok is egyben, egészen elképesztő agya van. Az alábbi videója a Cracking The Cryptic csatornán jelent meg, ami különböző rejtvényekkel és nehéz feladványok megfejtésével foglalkozik.

Hirdetés

Ez esetben egy igen nehéz és különös rejtvényt vesznek górcső alá, amit maga a Sudoku-legenda, Mark Lee készített. Mi alapból leizzadtunk tőle, de a persze a mesternek ez sem okoz problémát.

Az alábbi linkre kattintva próbálhatjátok ki ti is a rejtvényfejtő tudásotokat, de mielőtt belekezdnétek, mindenképpen kukkantsátok meg a fenti videót a szabályok megértéséhez, ugyanis nem elég, hogy egy sorban, oszlopban, vagy 3x3-as mezőben nem lehet ugyanaz a szám, oda sem kerülhet, ahova egy ló vagy király léphetne a megadott számtól kiindulva. Nem mellesleg egészen egyedi élmény Simon feszült gondolkodását nézni, aki közben olyanokat mond, hogy:

"Nem vagyok benne biztos, hogy vannak megfelelői szavaim arra, ami itt most történik. Ez olyan, mintha az Univerzum maga énekelne nekünk" 

Erős szavak egy kemény menet alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)