Hirdetés

Te sem akarsz a Call of Duty: Warzone-ozó nagymama célkeresztjébe kerülni

|

Az 55 éves Michelle Statham úgy osztja a fejeseket, hogy öröm nézni.

Hirdetés

Az okostelefonok elterjedését követően az idősebb korosztályban rengetegen kezdtek el ismerkedni a videojátékokkal, és míg sokaknál a Candy Crush és más, alkalmi játékosoknak szóló alkotások pörögnek, vannak, akik a PC-s és konzolos címek felé is nyitnak. A Skyrimező nagymama, Shirley Curry továbbra is aktívan gyártja a tartalmakat, a Lenovo Silver Snipers csapata szintén nem oszlott még fel, és most felbukkant a Facebookon Michelle Statham, avagy TacticalGramma egy 55 éves, battle royale-okra szakosodott hölgy.

Hirdetés

Statham egész életében játszott, mindenféle konzolt kipróbált, de most egy PC-n Warzone-ozik, kalandjait pedig a Facebookra streameli. Egy redditező összevágott egy videót arról, mennyire ügyes, és milyen jól használja például a mesterlövész puskákat, egyebek mellett akkor, amikor egy helikopterpilótát kell kilőni. Szintén aranyos, ahogy egy sikeres találat után felkacag.

A Grandma sniping up the Warzone! from r/CODWarzone

Streamjeit egyébként azért is sokan szeretik, mert bájos, kedves, és megnyugtató szavakat intéz mindenkihez, aki nehéz időszakon megy keresztül. Hétfőtől péntekig minden nap este 7-től hajnali egyig tolja (magyar idő szerint), ha figyelemmel kísérnétek, keressétek a Facebookon a TacticalGramma oldalt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)