Hirdetés

Te tudtad, hogy Henry Cavill melyik varázslónőt választotta a The Witcher 3-ban?

|

Ríviai Geralt megformálója még korábban elárulta, hogy Yennefer vagy Triss dobogtatta meg jobban a szívét.

Hirdetés

Henry Cavill sosem csinált titkot abból, hogy tetőtől talpig gamer, aki él-hal a World of Warcraftért és lelkes rajongója a CD Projekt RED The Witcher-sorozatának. Ráadásul PC-n játszik, amit maga rakott össze.

Nem is habozott sokat, amikor felkínálták neki a Netflixen futó Vaják sorozat főszerepét, s bár az első évad hagyott kívánnivalót maga után, rajta aztán tényleg semmi se múlott. Emellett az is dicséretes, hogy amennyiben elhívják egy-egy témába vágó rendezvényre, ott nem tér ki a kérdések elől, szívesen beszél akár arról is, hogy melyik hölgynek csapta a szelet a The Witcher III: Wild Hunt végigjátszása során.

Hirdetés

Mint az a 2019-es São Paulo-i Comic Con Experience-en, vagyis a CCXP2019-en kiderült, a szíve inkább Vengerbergi Yenneferhez húzott játékosként, mert úgy érezte, hogy Geralt és a hollófekete hajú varázslónő szerelme mélyebb és igazibb, mint az egyébként szintén erőteljes történet alapjául szolgáló kapcsolat, ami a vaják és Triss Merigold között szökkent szárba.

Szerintetek jó döntést hozott, vagy a másik hölgyet kellett volna választania? Szavazzatok, és osszátok meg velünk, hogy amikor első alkalommal játszottátok végig a The Witcher III: Wild Huntot, akkor ki mellett horgonyoztatok le.

A válaszlehetőségek között nem soroljuk fel külön azokat a hölgyeket, akiket Geralt szintén megkörnyékezhet, tehát mindössze négy opció áll a rendelkezésetekre: Yennefer, Triss, mindenkivel megpróbálkoztatok, vagy egyiküket sem vettétek le a lábáról.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)