Hirdetés

Tekken anime készül a Netflixre, és nem is tűnik rossznak

|

A Tekken feldolgozásával folytatódik a netflixes adaptációk sora.

Hirdetés

Az Arcane sikere után érthető, hogy a Netflix nem áll le a videojátékos adaptációkkal. Idén debütál az élőszereplős Resident Evil sorozat, elvileg érkezik a Cyberpunk: Edgerunners is, és persze ott az a rengeteg, már bejelentett projekt, amihez még évet sem árultak el.

Várhatóan 2022-ben kerül sor a Tekken anime bemutatójára is. A Tekken: Bloodline középpontjában Jin Kazama áll, akit bosszúhadjárata a The King of Iron Fist bajnoksághoz vezet.

Hirdetés

Azt egyelőre nem tudni, hogy hány epizódot terveznek, ahogy azt sem, hogy az év melyik részében jöhet, de az első, másfél perces kedvcsináló már megtekinthető alább.

A Tekkent néhányszor próbálták már adaptálni, de az eddigi próbálkozások méltatlanok voltak a sorozathoz - a 2009-es filmtől a játékok producere, Katsuhiro Harada el is határolódott. Reméljük, ez javít majd az átlagon.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)