Hirdetés

Fogadjunk, hogy te is ilyen PC-s testvéreket szeretnél!

|

Akinek bátyja van, esetleg több is, az biztos tisztában van vele milyen kreatívok is tudnak lenni az idősebb testvérek, ha a kisebbek szívatásáról van szó. Na, itt a kivétel, a hétvége legaranyosabb története.

Hirdetés

Egy 10 éves kislány 2 éves kora óta él a játékok világában, és nagyon nagy szerencséje van, amiért egy olyan bátyja van (sőt, nem is egy van neki), mint Shadow8P. Míg a többi gyerek játékautót tologatott, vagy babaházat rendezett be, ő a Star Wars Battlefront 2-vel ismerkedett tesóival. Aztán 4 évesen már ő maga verte vissza az ellenséget a játékban.

Az évek során előkerült a Minecraft, a Roblox, a Rocket League és több más játék is, de eddig a szülei munkához használt laptopján szenvedett (minimumra állított, 20 fps-sel futó, laggolós Rocket League… pfúj) meg velük. Szerencsére a lány két bátyja jól tudja, hogy nem a játék teszi agresszívvá a játékost, hanem a lag. Szóval nem akármilyen 10. szülinapi meglepetést hoztak össze a srácok a húguknak...

Így indult a nagy nap.

Az első ajándék egy Cooler Master Devastator II Gaming Keyboard és egér. Plusz egy feladvány: "Marynek van egy _____ _____, akinek a bundája fehér, mint a hó."

A megfejtés Mary plüss báránya volt, nála találta a következő ajándékot:

Viszlát recsegő, laptopba épített mikrofon. Helló Astro A40 Gaming Headset. 

És egy újabb rejtvény, ami... egy monitorhoz vezetett:

Ami aztán egy újabb felaványt hozott: "Rub-a-dub-dub, go look in the ___ ___." Hot tub? Bizony, itt volt a következő részlet:

A kettes számú monitor is előkerült:

A következő rejtvény hasznos dolgokhoz vezette a szülinapost:

Kábelek!

Aztán végre jött a lényeg: kajakosár!

Na jó, nem. A legfontosabb dolog került elő a csomagtartóból: a gépház.

És a tartalma:
- Processzor: AMD Phenom II X4 970 Processor 3.50 GHz
- Videokártya: AMD Radeon HD 6900 Series
- Alaplap: ASUS M4A88T-V
- Ram: 16 GB RAM

Jöhetnek a lag-mentes napok a Rocket League-ben. Ezen a képen már együtt játszanak a testvérek, a két bátty pedig az Év tesói díjat kényelmesen bezsebelhetik szerintünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)