Hirdetés

Teljes holdfogyatkozással indult a God of War Ragnarök

|

Szerencsére a mi világunk egyelőre úgy tűnik, hogy megúszta a Ragnarököt.

Hirdetés

A skandináv mitológia egy fontos eseménye a Ragnarök, azaz az istenek alkonya. Ez egy hatalmas csata, amit Odin istenekből álló serege és Loki, illetve az őt támogató óriások vívnak. Az összecsapás során a résztvevő istenek, óriások és egyéb teremtmények mellett majdnem az egész világ elpusztul.

Ugyan a mi világunkban is ragnaröki jelenségek voltak megfigyelhetők a játék indulásakor, szerencsére úgy tűnik, mi túléltük a mindent elsöprő háborút.

Hirdetés

A sok ideje várt 2018-as God of War folytatása november 9-én végre mindenki számára elérhetővé válik, az első benyomások alapján pedig joggal gondolhatjuk, hogy minimum az év játéka lesz. Ezt megerősíti Csirke tesztje is, aki szuperlatívuszokban beszélt a játékról. Arról viszont nem volt szó, hogy a Ragnarök megjelenése még a mi világunkra is hatással lesz.

Ma reggel, magyar idő szerint 10:03-kor különleges pozíciót vettek fel a naprendszerünk bolygói, a Föld a Hold és a Nap közé került, a előbbi ezáltal egy ritka, vöröses színt vett fel. Sajnos Európában nem volt megfigyelhető a holdfogyatkozás, a csendes-óceáni régióban, Ausztráliában és Kelet-Ázsiában azonban különleges élményben lehetett része annak, aki jókor vizsgálta az égboltot.

Hasonló, teljes napfogyatkozásra 2025-ig kell várnunk, a God of War Ragnarökhöz hasonló játékot talán viszont még ennél is később kapunk. Ha a Hold különleges megjelenéséről lemaradtunk, legalább a Ragnaröktől ne fosszátok meg magatokat, ami még PlayStation 4-en is jól fut, minimális kompromisszummal.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)