Hirdetés

Teljesen kiakadt az A Way Out atyja az Xbox Series X neve miatt

|

Josef Fares arról is ismert, hogy nem rejti el a véleményét, és nem válogatja meg a szavait, ha valamit ekéz.

Hirdetés

Josef Fares alapvetően a játékai miatt is figyelmet érdemel, remek lett mind a Brothers: A Tale of Two Sons, mind az A Way Out, amit már Hazelight Studios nevű csapatával készített. A kooperatív játékélményt különböző módokon kínáló rendező következő alkotása, az It Takes Two 2021. március 26-án jelenik meg, ennek kapcsán készített vele interjút az amerikai IGN.

Ebben nem is feltétlenül az a legérdekesebb, hogy mit gondol a kooperatív és sztorivezérelt játékok értékéről (nagyra tartja őket), hogy mennyire érdekli a siker (semennyire, csak alkotni akar) vagy hogy elárulta, már a jövő hónapban elkezdik készíteni a következő, teljesen más játékukat, hanem hogy milyen hirtelen felhúzta magát azon, hogy hülyén nevezte el új konzolját a Microsoft.

Hirdetés

Az interjú egy pontján, amikor arról volt szó, hogy ha hamarabb megkapják az új konzolokat, kihasználták-e volna a fejlettebb technológiát (igen), Fares kifakadt: 

"Hogy őszinte legyek, túl későn érkeztek [az új konzolok] - persze a játék jobban fog mutatni PS5-ön és Xbox Series X-en, de nem volt időnk arra, hogy a PS5-ös változatot különlegessé tegyük, vagy az Xbox bla-blát... akárhogy is hívják az Xbox Seriest. Ez egy kib*szott zavaró név. Mi a f*sz van a Microsofttal? Kezdik elveszteni az irányítást. Mi a f*sz történik? Series S, X, Mex, Next. Ki tudja ezt követni? Ugyan már. Őrület. Hívják Microsoft Boxnak, aztán annyi. Nem tudom. Ez így teljes káosz. Higgy nekem, szerintem ők is össze vannak zavarodva."

Egy kicsit mind érezzük ezt, ahogy azok is, akik a Series X helyett a One X-et rendelték elő, ami miatt az előző generációs konzol eladásai az egekbe szöktek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)