Hirdetés

Teljesen kidolgozott vaginát villantottak a The Witcher 3 nőnemű szörnyei

|

Váratlan látvány fogadta a CD Projekt RED szerepjátékának rajongóit.

Hirdetés

Mióta tavaly decemberben megérkezett végre a The Witcher 3 új generációs frissítése, másodvirágzását éli a CD Projekt RED 2015-ös szerepjátéka. Az említett update-nek köszönhetően konzolon korábban elérhetetlen felbontás és a részletgazdagság rovására választható 60 fps fogadta a játékosokat, sőt egy keveset még a ray tracing lehetőségei közül is kiélvezhettek. Igaz, távolról sem annyit, mint a PC-sek, akiknek a legutóbbi patch okoz épp fejtörést.

A frissítés részét képezték hasznos kényelmi funkciók, apróbb tartalmi bővítések is, és nem titok, hogy a CD Projekt RED számos modot felhasznált céljai elérése érdekében. Úgy tűnik azonban, hogy a lengyelek nem voltak elég körültekintőek, mert olyasmi is belekerült, ami nem állt szándékukban.

Hirdetés

A Kotaku fedezte fel, hogy azokat a Redditen megosztott képeket, amelyek az erdő asszonyai láthatók (szerencsére emberi alakjukban), és az ágyékuk, ami eddig leginkább a Barbie babákéra hasonlított, most bizony jóval élethűbb benyomást kelt. Beszámolók szerint a bruxák (nőnemű vérszívó szörnyetegek) is így jártak.

Mindezen információk birtokában nem hezitált a Kotaku, egyenesen a CD Projekt RED-hez fordult válaszért, ami meg is érkezett, és ahogy azt sejteni lehetett, egy szempillantás alatt szertefoszlatta azokat a teóriákat, amelyek szándékosságot sugalmaztak a fejlesztők részéről. Természetesen nem hagyják annyiban a dolgot, így biztosra vehetjük, hogy már nem sokáig maradnak életszerűbbek a szóban forgó karaktermodellek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)