Hirdetés

Teljesen összeomlott egy videós, miután visszafordíthatatlanul tönkretett egy ritka Pokémon kártyát

|

Meghajlított egy csomagot, miután valaki 50 dollárt adományozott neki. Nem kellett volna.

Hirdetés

Elképesztő pénzeken cserélnek gazdát a ritka Pokémon kártyák: még egy átlagos csomagból bontott, mostanában kiadott lappal is lehetne pár százezret kaszálni, de a legdurvább, régebbi lapok értéke az 50 millió forintot is meghaladhatja. Ugyan Wesbtw nem bukott milliókat, de nem esett jól neki, hogy fogadásból pont egy olyan csomagot hajlított meg, amiben egy különösen értékes kártya is helyet kapott.

Felajánlotta, hogy amennyiben valamely nézője 50 dollárt (kb. 15 ezer forintot) ad neki, meghajlít egy csomagot, javíthatatlan kárt okozva ezzel a lapokban. Három óra után volt valaki, aki elfogadta a kihívást, a streamer pedig állta a szavát.

Sajnos ebben a pakkban volt egy "Rainbow Rare" Pikachu VMAX kártya is, ami alapjáraton kb. 200 dollárt (kb. 61 ezer forintot) ér, de ha osztályozzák, és kifogástlan, 1500 dollárt  (kb. 456 ezer forintot) is elkérhetett volna érte. A Vivid Voltage sorozatban ez az egyetlen, ami 50 dollár feletti áron kelhet el. Azt, hogy hogyan reagált, itt nézhetitek meg, de érdemes levenni a hangerőt, váratlanul hangos a reakciója.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)