Hirdetés

Tényleg baki a Halo sorozat előzetesében felbukkanó Chevy Tahoe?

|

A 26. században eléggé környezetidegen az SUV, amit a rajongók persze azonnal kiszúrtak a Halo új trailerében.

Hirdetés

Néhány nap múlva debütál a hazánkban még nem elérhető, később a SkyShowtime részeként érkező Paramount+ streaming szolgáltató kínálatában a Halo sorozat, amire a biztonság kedvéért még a napokban egy előzetessel próbálták meg felhívni a figyelmet. Izgalomba jöttünk tőle, de nem úgy néztük, mint azok, akik minden egyes képkockát kielemeztek.

Nekik az egyik harci jelenetben sikerült kiszúrniuk egy terepjárót, konkrétan egy Chevrolet Tahoe-t, ami, tekintve, hogy a széria cselekménye a 26. században játszódik, furán mutat.

Hirdetés

Steve Kane showrunner gyorsan reagált, elmondta, okkal van ott az SUV, ahogy minden egyéb kellék is - nem felejtették véletlenül a képben, mint annak idején a Trónok harca forgatásán a kávés poharat.

Kiki Wolfkill, a show executive producere hozzátette, meglepődött volna, ha valaki nem veszi észre a Tahoe-t, fel voltak készülve arra, hogy minden egyes képkocka meg lesz vizsgálva.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Azt, hogy miért épp ez az autó került oda, működik-e még, egyelőre nem tudtuk meg, de nem kizárt, hogy szponzoráció van a háttérben - előfordul, hogy egy-egy autógyártó támogatja a filmeket, hogy cserébe a szereplők az ő kocsijával száguldozzanak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)