Hirdetés

Tényleg készülhet megvásárolható Xbox Series X hűtő

|

A Microsoft marketingese kijelentette, hogy hajlandóak lennének elindítani az Xbox hűtő sorozatgyártását, viszont ehhez előbb egy kis segítségre van szükségük a rajongóktól.

Hirdetés

Amikor a Microsoft először bemutatta az Xbox Series X konzolt, azonnal beindultak a mémek, amelyek különféle háztartási gépekhez hasonlították a cég legújabb fejlesztését. Szerencsére a Microsoft vette a lapot és maga is rájátszott egy kicsit, amikor elkezdtek limitált számban Xbox Series X-re hasonlító hűtőszekrényeket gyártani olyan közismert figuráknak, mint Dwayne Johnson vagy Snoop Dogg.

Sajnos akkor nem volt elég hűtő ahhoz, hogy minden érdeklődőnek jusson, viszont hamarosan akár el is indulhat az eredetileg viccnek szánt berendezés sorozatgyártása, legalábbis ha a Microsoft legújabb kampánya jól sül el.

Hirdetés

A Twitteren jelenleg is zajlik a cég hivatalos Best of Tweets Brand Bracket bajnoksága, melyben a közösségi oldal legjobb céges Twitter-oldalát szeretnék megtalálni közönségszavazások útján. Jelenleg a Microsoft és a Skittles párbajoznak és mivel igen szoros a verseny, a Microsoft marketingese, Aaron Greenberg bejelentette, hogyha a cég nyer, akkor beindítják az Xbox Series X minihűtő sorozatgyártását.

Azt egyelőre persze nem tudni, hogy mennyibe is fog kerülni majd egy ilyen hűtő, de ha meg akarjuk tudni, akkor nincs más dolgunk, mint besegíteni a Microsoftnak a fenti szavazáson.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Szívesen bevállalnátok otthonra egy Xbox hűtőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)