Hirdetés

Tényleg összecsaphat Homelander és Peacemaker a következő Mortal Kombatban?

|

Izgalmas pletyka érkezett a NetherRealm újdonságával kapcsolatban, amelyre maga Ed Boon is reagált.

Hirdetés

Felpörögtek az események a Mortal Kombat franchise körül. A NetherRealm Studios már két teasert is kiadott, amivel nagyon utalgat arra, merre viszik tovább a videojátékos Mortal Kombatot, amely a kiszivárgott részletek alapján akár egy reboot is lehet és a Mortal Kombat 1 nevet kaphatja. Emellett azt is pletykálták, hogy a 2021-es Mortal Kombat film folytatásában a The Boys sorozat sztárja, Karl Urban lehet Johnny Cage, noha egyik értesülést sem erősítették meg hivatalosan.

A két szál a legújabb jelentésben ér össze, amit már a NetherRealm vezetője sem hagyott szó nélkül.

Hirdetés

A Windows Central a napokban jelezte, hogy értesülései szerint az új Mortal Kombatba vendégkarakterként bekerül Peacemaker, azaz Békeharcos is a DC univerzumból (akit John Cena megformálásában láthattunk a James Gunn-féle Suicide Squadban, valamint a saját sorozatában), valamint Homelander (magyar fordításban Hazafi), aki az Amazon Prime Videón látható széria, a The Boys (A Fiúk) ügyeletes rosszfiúja. Úgy tudták, hogy mindketten DLC-ként érkezhetnek. 

Az unCAGEDgamez nevű YouTube-csatornán azonban megjelent egy videó, amely megkérdőjelezi a szivárgások hitelességét, ezt pedig maga Ed Boon is megosztotta Twitteren hozzátéve, hogy remek anyagnak tartja, amely egyúttal véget vet a pletykáknak is. 

Ezek alapján lehetséges, hogy a reboottal és a DLC karakterekkel kapcsolatos értesülések is zsákutcának bizonyulnak, de biztosat csak akkor tudhatunk, ha a NetherRealm hivatalosan is bejelenti az új Mortal Kombatot, várhatóan már a júniusi videojátékos események alakalmával. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)