Hirdetés

Tényleg rajongókkal kellene már filmes adaptációt készíteni

|

Láttunk már elég pocsék filmes feldolgozást játékokból ahhoz, hogy végre elhiggyük, érdemes lenne rajongókat bevonni egy ilyen folyamatba. A Link's Shadow fan filmet nézve ez nem is tűnik rossz ötletnek.

Hirdetés

A Corridor Digital neve számomra eddig teljesen ismeretlen volt (nyilván ez az én hiányosságom), de a 2009-ben alakult amatőr filmes csapat mára egészen komoly erővé kovácsolódott össze, ez biztos.

A 800 ezres YouTube csatornával rendelkező filmes kreatív klub filmkészítők és speciális vizuális effekteket gyártó csapatok gyűjtője lett, kötöttségek nélkül, szabadon nyújtanak szórakozást nekünk. Most éppen a Zelda rajongók kapják meg adagjukat egy látványos, akciódus rajongói film keretében.

Nem azt mondom, hogy instant Hollywood, de azért elég ijesztő látni, hogy a hazai filmgyártást már amatőr szinten is kenterbe verik. Egyébként sem tudok nagyon kiemelkedő játékadaptációt mondani a filmiparban (Silent Hill első része talán), szóval simán elviselné a nép, ha egy befektető egyszer tehetséges és lelkes, de nem profi filmesekre bízna egy hasonló témát. Lenne eredménye is, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)