Hirdetés

Terhességi teszten is fut a Doom, de igazából mégsem

|

Az eszköz korlátai azt eleve nem engedik, hogy játszani lehessen rajta, de egy kis mókolással valamit sikerült összehozni.

Hirdetés

Mindaddig nem érhetjük el a teljes világbékét, amíg a Doom nem fut minden lehetséges elektronikai eszközön (illetve a Skyrim nem jelenik meg az összes létező platformra, aggódunk is egy kicsit, hogy egyelőre nem jelentették be PS5-re és Xbox Series X-re), de szerencsére vannak olyan hősök, akik mindent megtesznek, hogy a klasszikus FPS lefedettsége a lehető legnagyobb legyen.

Hirdetés

Foone egy terhességi tesztre próbálta meg átültetni a játékot, és ez elég bátor vállalásnak bizonyult. Miután nyilvánvalóvá vált számára, hogy az eredeti kijelző a teszt eredményén kívül semmit nem tud megjeleníteni (annak ellenére, hogy digitális, és nem csak csíkokat mutat), kicserélte azt egy másikra, mely belefér a házba. Ezt csatlakoztatta egy géphez, viszont a játékot még így sem volt képes futtatni, csak egy videót róla. Íme az eredmény:

Aztán addig próbálkozott, míg sikerrel járt, igaz, továbbra sem a teszten fut a játék, de olyan, mintha:

Mi lesz vajon a következő? A lehetőségek száma végtelen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)