Hirdetés

Természetesen készült Cyberpunk 2077 film felnőtteknek

|

A maga módján dicséretes, hogy nyílt lapokkal játszanak az alkotók, de a címen nem töprenghettek túl sokáig.

Hirdetés

Régóta jellemző a felnőtt filmes iparra, hogy minden olyan témából inspirációt merít, ami egy kicsit is felkapottnak számít. Ebben persze óriási segítséget nyújt, hogy az internet korában minden korábbinál könnyebben monitorozhatják a keresleti oldal igényeit, elég csak azt megnézni, hogy milyen kulcsszavakra szűrnek a tematikus oldalak látogatói.

Emiatt aztán szépen gyarapszik a videojátékos ihletésű adaptációk száma is, is hát valljuk be, a CD Projekt Red alkotásai - amelyek maguk sem különösebben szemérmesek - a maguk sok milliós rajongótáborával még azokat is kattintásra (és adott esetben fizetésre) ingerelhetik, akik amúgy nem töltik az egész napjukat oktatófilmek bámulásával.

Hirdetés

Egyébként maga Rafał Jaki, a stúdió üzletfejlesztési igazgatója osztotta meg a Twitteren felfedezését, miszerint már meg is született a nem túl fantáziadús című Cyberpunk XXX Parody 2077 (pedig annyi szójáték adta volna magát), ami a stílszerűen VR-ban, 8K felbontáson szórakoztatja nézőit, szereplőit pedig egyértelműen a játékhoz készült művészi grafikák karakterei ihlették.

Jaki még arra is emlékeztette bejegyzése olvasóit, hogy a CD Projket Redet már a múltban is érte hasonló megtiszteltetés, a The Witcher 2: Assassin's of Kings hatására született meg a beszédes című The Bitcher, amely még egy pikáns szlogent is kapott: The Dildo of Destiny has two ends, azaz a végzet dildójának két vége van.

Eddig terjednek a GameStar közszolgálatiságának határai, linket nem hagyunk itt az utókor számára, mert biztosak vagyunk abban, hogy mindenki, aki ezzel szeretné elütni az időt a Cyberpunk 2077 december 10-i megjelenéséig, megtalálja a mi segítségünk nélkül is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)