Hirdetés

Meg akarod nézni a Terminator 2-t GTA 5-ben? Tessék!

|

Ha egyszerre lenne kedved játékvideót és egy igazi klasszikus mozit megnézni, akkor az internet csodája ismét hozzásegíthet ahhoz, hogy valóra váljanak álmaid. Oké, orosz hangalámondással kell nyomnod, de ennyit megér, nem?

Hirdetés

Vannak elképesztő rajongói munkák, amelyek modokkal, emberfeletti precizitással, odafigyeléssel készülnek, mi is mutattunk már nektek hasonló Grand Theft Auto V-ös alkotásokat. Aztán eltelik egy kis idő, és befut egy újabb munka, ami már egy egész estés filmnek is felfogható.

Komolyan. Az orosz Kramer's Media már egy ideje epizodikus formában pakolgatta fel YouTube-ra a GTA 5-ben megálmodott Terminator 2 filmadaptációt, de aztán egyben is felkerült az elképesztően alapos játék-mozi (az eredeti film jeleneteinek kb. fele bekerült), amihez egyébként az 1991-es Cameron legenda eredeti hangjait használták, és mivel büszke oroszok a srácok, végig hangalámondással fordították le az élményt. Nem is lesz angol verzió, talán feliratban még reménykedhetünk, de legyünk őszinték: legtöbbünk fejből tudja az egész filmet, szóval nem ezen múlik. Na, nem is tépem tovább a számat, nézzétek meg a "Terminator 2 GTA 5" élményt egyben:

Szép munka, még a Skynet is elismerően csettint, mielőtt rányom a nagy piros gombra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)