Hirdetés

Terminator: Resistance - vadonatúj sztorit mesél el az új FPS

|

Még idén érkezik egy Terminator játék, de van okunk félni.

Hirdetés

Emlékeztek még a 2014-es Rambo: The Video Game-re? Egyszerű rail shooter volt, ami önmagában nem baj, de a megvalósítása bőven hagyott kívánnivalót maga után. Már akkortájt kiderült, hogy a Reef Entertainment és a Teyon egy Terminator játékon is dolgozik, és most, amikor már megnyugodtunk, hogy semmi nem lesz belőle, végül csak bemutatták.

Hirdetés

Nagyjából az új film premierjére időzítve érkezik a Terminator: Resistance, azonban a kettő nem kapcsolódik egymáshoz szorosan. A Resistance az első két film elemeire épül, egy egyjátékos FPS lesz, és vadonatúj sztorit fogunk megismerni belőle. Egy Jacob Rivers nevű katona szerepében találhatjuk magunkat, 31 évvel az ítélet napja után. Jacobra a SKYNET vadászik, így kénytelen megvédeni magát, közben pedig megmenteni az egész emberiséget.

Visszafogott érdeklődéssel várjuk a november 15-ei megjelenést. PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fogják kiadni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)