Hirdetés

Terry Crews nagyon szívesen szerepelne a Gears of War-filmben David Bautista mellett

|

A Twitteren játszottak el a gondolattal, hogy mi lenne, ha Terry játszaná Cole szerepét.

Hirdetés

A Gears of War film már hosszú évek óta a közbeszéd tárgya, de még mindig nem tudunk róla semmit, és bár a rendező váltig állítja, hogy egyszer el fog készülni, mi egyre jobban kételkedünk ebben. Akárhogy is, elméletileg dolgoznak a mozin, és David Bautista többször fel is merült már a vezető szerep kapcsán.

Hirdetés

Egy színész, Stephen Ford egy tweetben annyit írt, hogy milyen király lenne már, ha Gears filmben David Bautista és Terry Crews lennének a főszereplők. Terry röviddel a poszt után már jelezte is, hogy ő aztán benne lenne.

Míg Bautista kapná Marcus Fenix szerepét, addig Terry vihetné vászonra Cole Traint. A rajongók imádták az ötletet, így ki tudja, még akár meg is történhet, hogy Terry kap majd egy telefont Fergusson úrtól egy munkalehetőség kapcsán. Nektek tetszene ez a szereposztás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)