Hirdetés

Terry Crews is reagált a Gears of War-film bejelentésre, örülhetnek a rajongók

|

Dave Bautista mellett Terry is örömmel válaszolt a Gears of War kapcsán felmerült rajongói kérdésre.

Hirdetés

A Netflix nagyon szeretné a streamingszolgáltatóján látni a világ legnépszerűbb játékainak adaptációit, és ez alól a Gears of War sem kivétel. A srácok már keményen dolgoznak egy élőszereplős filmen és egy animációs projekten is, bár valószínűleg még mindkettőre sokat kell majd várnunk.

Akárhogy is, a rajongók már válogatják, hogy kik kaphatnák az egyes szerepeket, és persze az egész világ megvan róla győződve, hogy Dave Bautista lenne a legjobb a Gears-mozi főszerepére. Bautista maga is örömmel felhúzná Marcus Fenix páncélját.

Hirdetés

Bautista mellett azonban Terry Crews is ott van a rajongók kedvenceinek listáján. Terry tökéletes választás lehetne Bautista mellé Augustus Cole szerepében. A két színész a melón kívül is régi barátok, és Terry is jelezte már korábban, hogy örömmel fogadná a felkérést.

Ezúttal sem reagált másképp a szereppel kapcsolatos rajongói kérdésekre:

"Dave-vel már évekkel ezelőtt beszélgettünk a Gears of War-filmről, és mondtam neki, hogy haver, imádnám ezt veled csinálni, és ő is ugyanezt mondta. Idén már látom, hogy jönnek a bejelentések, de az én szerepem ebben nem rajtam áll. Ha felajánlanák a lehetőséget egy szívdobbanás alatt igent mondanék. Ez egy elképesztő projekt lesz, hisz ez egy elképesztő játék."

Szóval a lényeg, hogyha Terryn múlik a dolog, akkor bizony, hogy ő lesz Augustus Cole. A gond csak az, hogy ez jelenleg nem rajta múlik. Azért reméljük, hogy a Netflix is látja ezeket a nyilatkozatokat, és a szereposztásért felelős ügyintéző már serényen keresi Terry telefonszámát.

 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)