Hirdetés

Az, ahogy Terry Crews PC-t épít, az egyik legaranyosabb dolog a neten

|

A reklámokból is ismert színész, Terry Crews az E3-as, 64-fős Battlefield 1 bemutató után elhatározta, építeni fog magának egy PC-t. Mivel nem ért hozzá igazán, a rajongói segítségét kérte.

Hirdetés

Úgy látszik, mégis volt valami értelme annak, hogy az Electronic Arts az E3-on hírességeket játszatott a Battlefield 1-gyel. Terry Crews egy kicsit másképp élte meg a dolgokat, mint Snoop Dogg, Zac Efron vagy Jamie Foxx.

Fia is sokat játszik, de a Battlefield 1 sarkallta arra, hogy saját PC-t építsen, és elkezdjen jobban érdeklődni a videojátékok iránt, ezzel még közelebb kerülve a fiúhoz. Megvette az alkatrészeket, viszont nem volt biztos benne, hogy minden mindenhez passzol, ahogy abban sem, hogy amiket vásárolt, azok nem gagyi cuccok. Úgy döntött, közönsége segítségét kéri, ezért Facebookon, élőben mutatta be először a komponenseket, majd az összerakást. Kicsit tapasztalatlan, ifjú énünket is felfedezhetjük benne, ahogy először próbáltunk rájönni, melyik kábel hova való. Még a kutyáját és posztereit is láthatjuk, kicsit könnyen elkalandozik.

Egy NZXT Phantom 820 házba egy EVGA Supernova táp, egy ASUS X99 Sabertooth alaplap, egy Nvidia GTX 1080, egy Intel i7-6800k és vele egy Corsair H100i hűtő, egy ASUS XONAR Essence STX hangkártya, egy 2 terás Samsung 850 Pro SSD és 32 GB Corsair Dominator Platinum RAM került, amit egy Corsair K70 LUX billentyűzettel, egy Audio-technika fülessel, egy Deathadder Chroma egérrel, egy ASUS DVD olvasóval, egy Acer Predator hajlított monitorral és egy HTC Vive-val egészített ki. Azt is elmondta, hogy a háttérben látható iMac-jét nyugalmazza, helyére kerül majd az új monstrum.

Az alábbi videóban pedig már a kész gépet láthatjuk. Terry újra segítséget kért, mert elfogytak a kábelek, és nem tudta, mivel csatlakoztassa a hangkártyát.

Itt pedig a monitorral akadt baja.

Többnyire sikerült egyedül összeraknia az egészet, de a végén kénytelen volt szakértőktől is segítséget kérni. A lényeg, hogy megy:

De ez így akkor is fantasztikus. A Facebook Live a világ egyik legjobb funkciója, Terry Crews pedig az egyik legjobb arc.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)