Hirdetés

Napi büntetés: van már battle royale játék Tesla Cybertruckkal

|

Minden fontos trendet meg kell lovagolni, jól tudják ezt a leleményesebb indie fejlesztők, így most egy 10 éve készülgető autós battle royale játék kapott frissítést Elon Musk majdnem törhetetlen gépszörnyével.

Hirdetés

A világ nagy része még mindig azon lovagol, hogy vajon miért tört be a Tesla Cybertruck üvege, illetve milyen megosztó formavilággal (kicsit PS1-es grafika, ha minket kérdeztek) igyekszik kiemelkedni a tömegből, de akad olyan játékfejlesztő, aki nem tétlenkedik, és a Google trendeket meglovagolva csak egy kis felhajtást saját játékának - nagyon okosan.

Hirdetés
 

Ben Johnson (bencelot) már 10 éve fejlesztgeti Geneshift: Battle Royale Turbo című játékát, amely a műfajt felfegyverzett autókkal tölti fel, gyors és akciódús, felső nézetes mókát kínálva a tisztelt játékosnak. Adta magát az ötlet, hogyan lehet jó hírverést csinálni a cuccnak: bekerült a Tesla Cybertruck, amivel így lehet zúzni a csatatéren, természetesen lángszóróval feljavítva a pusztítási morált:

I've been creating a shooter called Geneshift for almost 10 years now. Today I added a cybertruck equipped with Elon's second favorite toy - a flamethrower from r/gaming

A Geneshift egyébként még mindig korai hozzáférés stádiumban van, és még egy jó ideig abban is marad, de ezzel együtt ha valaki úgy érzi, hogy megtalálta Musk furcsa autójának magasztosabb célját, akkor érdemes lehet rápróbálnia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)