Hirdetés

Napi büntetés: a Tesla Cybertruck azonnal beindította a mémgyárat

|

Az új Tesla Cybertruck merész kialakítása mindenkit meglepett, a gamereknek pedig természetesen azonnal egy szebb kort juttatott az eszébe.

Hirdetés

A napokban bemutatkozott a Tesla Motors legújabb csodája, a Cybertruck, aminek nem csak a neve szokatlan, de a megjelenése is igen csak elrugaszkodott a mostanában megszokott autókétól. A Cybetruck pofátlanul szögletes kasznija és belső tere egyértelműen a '80-as évek sci-fi formaterveit hivatott felidézni, és míg ez sokakban gyermeki lelkesedést ébresztett, a közönség másik fele csak értetlenkedve figyeli az eseményeket.

Hirdetés

Persze a gamerek a szögletes alakzatok láttán nem is annyira a '80-as évekre, hanem sokkal inkább a 20-30 évvel ezelőtti, baltával faragott 3D-s modellekre asszociálnak, így nem kellett sokat várni, hogy ennek kapcsán rögtön be is induljon a mémgyár és olyan játékokat idézzenek fel a rajongók, mint a Tomb Raider, a Halo vagy a Destruction Derby.

A cyberpunkos asszociáció nem csak a rajongóknak jutott eszébe, hanem a Cyberpunk 2077-et fejlesztő CD Projekt Redes srácoknak is, akik vették a lapot és egyből beszálltak a poénkodásba:

Nektek mi jutott először eszetekbe, amikor megláttátok a Cybertruckot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)