Hirdetés

Tetoválásként is tovább él a Skyrim őreinek legendás mondata

|

2021-ben is van olyan Skyrim rajongó, aki ellenállhatatlan késztetést érzett, hogy egy, a térdkalácsát átfúró nyílvesszőt varrasson magára.

Hirdetés

Hiába lesz idén a The Elder Scrolls V: Skyrim megjelenésének tizedik évforudlója, a Bethesda szerepjátéka még ma is sokakat foglalkoztat, amit talán az példáz a legjobban, hogy még mindig jelennek meg és készülnek hozzá új modok. Egy Reddit-posztból pedig kiderült, hogy a játékból elindult egyik mém iránti rajongás sem tűnt el még teljesen.

Hirdetés

A lenti poszt szerzője, asaru9 valószínűleg maga is sokszor kezdhetett neki a Dragonborn kalandjának, ugyanis egy kommentre, amiben leszólták, hogy évtizedek múlva is a lábán lesz ez az ábra egy internetes mém miatt, csak annyit válaszolt:

"Miért ne lenne, ha ez a mém az életem része?"

Az RPG-k mellett pedig úgy tűnik, tetoválóhelyből is ismer legalább egy jót, ugyanis az "I used to be an adventurer like you, then I took an arrow in the knee" által ihletett nyílvessző kifejezetten igényesen sikerült, bár az kevésbé örömteli körülmény, hogy a tetkó gazdájának tényleg vannak térdproblémái. Reméljük, azért nem olyan súlyosak, mint amit egy ilyen lövedék okozna.

I used to be an adventurer like you from r/skyrim

Ti gondolkodtatok már valamilyen játékos témájú tetováláson?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)