Hirdetés

Tetris film - megvan, hogy mikor forgatják

|

Nem csak egy légből kapott ötlet és nem is egy rossz tréfa volt, hogy film készül a Tetrisből, amit a legjobban az jelez, hogy máris belőtték az adaptáció forgatásának idejét.

Hirdetés

Kevés dolgon lepődtünk meg annyira, mint a Mortal Kombat filmeket jegyző Threshold Entertainment 2014-es bejelentésén, miszerint filmet készítenek a már több mint harminc éves játék, a Tetris alapján.

Tekerjétek a maximumra a Korobeiniki hangerejét, hiszen a kínai médiamogul, Bruno Wu és Larry Kasanoff producer bejelentették, hogy új vállalatot alapítottak Threshold Global Studios néven, amellyel filmes projekteket fejlesztenek és finanszíroznak majd a világpiacon. Az első címük nem más lesz, mint a 80 millió dollárból készülő Tetris film, egy "eposzi sci-fi thriller", amit a terveik szerint 2017-ben forgatnak majd Kínában. (Az alábbi kép csak illusztráció.)

A közleményben foglaltak alapján a sztori már kész, a Threshold Global Studios megalakulásával a büdzsé is biztosított, Wu és Kasanoff személyében pedig adottak a producerek is, tehát tényleg halad a projekt, csak egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy ennek örüljünk-e vagy sem. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)