Hirdetés

Ha egy orosz kisteherautóban jól nyomjuk a gombokat és a pedálokat, előhozhatjuk a Tetrist

|

A GAZelle Nextben van egy easter egg, ami az index, a fényszóró, a fék- és gázpedálok, illetve tekerők segítségével hozható elő.

Hirdetés

Egy olyan világban, ahol már mindenen lehet játszani, egyfelől nem tudjuk, miért épp teherautón akarna valaki, másfelől meg igazából miért ne?

Hirdetés

A GAZelle Next kisteherautó műszeregységének kijelzőjén előhozható a Tetris, de nem egy menüpontból lehet kiválasztani. A sofőrnek a motor beindítása után háromszor jobbra kell indexelnie, majd villogni kettőt a fényszóróval, ötször rátaposni a kuplungpedálra, 3000-re feltolni a fordulatszámot, és elforgatni a bal oldali tekerőt a kijelző mellett. A játék ezután a tekerőkkel irányítható. Itt egy sikeres kísérlet:

Mit ki nem találnak... Várjuk a Skyrim és a Doom portját is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)