Hirdetés

Tetszik vagy sem, akadna jelentkező egy új Doom film rendezői székébe

|

Egy rendező szerint attól még, hogy megörvendeztettek már minket két, közel sem feledhetetlen Doom-filmmel is, össze lehetne hozni még egyet.

Hirdetés

Mikor egy mondaton belül szerepelnek a "Doom" és a "film" szavak, valamiért sok filmkedvelő gamer elkezd feszengeni. Nos, mind a Dwayne Johnson-féle, mind a 2019-es, a készítők által is letagadott, Annihilation alcímű próbálkozás, fogalmazzunk úgy, keményen megdolgozott ezért a reakcióért - valamint azért is, hogy mikor Ben Wheatley, az Össztűz vagy A Manderley-ház asszonya rendezője a Playlist podcastjában jelzi, hogy szívesen csinálna még egy Doom-filmet, ne kezdjünk el őszintén lelkesedni.

Wheatley úgy fogalmazott:

"Még mindig akarok egy Doom-filmet csinálni! Tudom, hogy már készült, de ugyan már! Vagy mondjuk a Counter-Strike, azt is szívesen leforgatnám!"

Hirdetés

Wheatley épp az elmúlt hónapokban bukta egy másik játékadaptáció rendezői székét, az új, Alicia Vikander-féle Tomb Raider folytatásáét, mivel a járvány miatt át kellett ütemezni a munkálatokat és a bemutatót is el kellett halasztani. Ezért aztán a Lovecraft Country című HBO-sorozat mögött álló Misha Green váltotta őt, de Wheatley mindeközben meg is kaparintotta a Jason Statham-féle Meg - Az őscápa folytatását, sőt, nemrég az In the Earth című járványhorrort is leforgatta, hogy a tervek szerint még idén debütáltassa azt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)