Hirdetés

Tévésorozat készül a God of Warból, már azt is tudni lehet, hol nézheted

|

A Sony aktívan tárgyal egy tévésorozatos God of War adaptációról.

Hirdetés

Nagyon úgy fest, hogy végül nem mozifilmként, hanem tévésorozatként fogják adaptálni Kratos nagy kalandját, vagyis a God of Wart. Ha minden jól megy, akkor az anno PlayStation 2-n elindult szériát az Amazon fogja elkészíteni, vagyis a Prime Video streamingplatformon lesz nézhető - ott, ahol például a Fallout sorozat is.

A Deadline információi szerint a Sony és az Amazon jelenleg is tárgyalnak, így a hivatalos bejelentésre és a további részletekre még várni kell.

Hirdetés

Azt viszont fontos már most is aláhúzni, hogy egy élőszereplős adaptációról van szó. A sorozatot elvileg a The Expanse alkotópárosa, Mark Fergus és Hawk Ostby készíti, de segít nekik a The Wheel of Time sorozat mögött álló Rafe Judkins is.

Mind az Amazon, mind a Sony belehúz tehát a videojátékokból merítkező adaptációk gyártásába. Az előbbi ugyebár többek között a Fallouttal tesz így, az utóbbi pedig az Uncharted mozifilm után az HBO-ra gyárttat egy The Last of Us sorozatot, jön a Twisted Metal széria, de berendeltek már egy Ghost of Tsushima és egy Jak and Daxter mozifilmet is.

Örültök, hogy sorozatos formában kapjuk meg végül a God of Wart, és nem filmként?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A God of War szériáról egyébként nemrég készítettünk egy nagy összefoglaló videót is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)