Hirdetés

Elképesztően szép Death Stranding posztert hozott nekünk a TGS 2019

|

Még mindig nem értjük, miről szól a játék, pedig a TGS-en elég komoly figyelmet kap a cucc, de nézzétek meg ezt a posztert, könnybe lábad a szem!

Hirdetés

A Tokyo Game Show 2019 keretében Kojima mindent megtesz azért, hogy a megjelenés előtti hype maximumra legyen tekerve. Új gameplay videó, látványos helyszíni megjelenés (ezekről természetesen hamarosan részletesen beszámolunk nektek), és egy elképesztően szép mozis hangulatú poszter is hergeli a rajongókat.

Hirdetés

A játékkaraktereket megjelenítő művészi alkotás Pablo Uchida munkája (a cím dizájnja Kyle Coopernek köszönhető), és ezzel kicsit még nehezebb most kivárni a megjelenésig esedékes két hónapot. Kojima maga is méltatta az alkotást, amelyeket személyesen osztott meg Twitteren, szerinte a két művész és közte egy erős köteléket jelentett egymás tisztelete, ez pedig jól szimbolizálja a Death Stranding élményt. Bárhogy is, az alkotás tényleg csodálatos, nézzétek (illetve a képre kattintva le is szedhetitek, ha tetszik):

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)