Hirdetés

Angry Birds 2.: A film - megérkezett az utolsó trailer

|

A Sony Pictures egy új trailerrel emlékeztet minket rá, hogy hamarosan mozikba kerül az Angry Birds 2 film.

Hirdetés

A legelső Angry Birds film sikeres bizonyult bevételügyileg, így a Sony Pictures nyilvánvalóan berendelte a folytatást is, amelyben minden karaktert visszahozott, akit csak lehetett, őket pedig az angol változatban természetesen ugyanazok szólaltatják meg. 

Hirdetés

A második részben tovább dúl a háború a szárnyasok és a malacok között, csakhogy mindkét fél hamar rájön, hogy van egy közös ellenségük, ennek érdekében pedig össze kell fogniuk. A korábbi előzetest megnézve már képet kaphattunk róla, hogyan képzelik el az állandóan viaskodó állatok a tűzszünetet, most pedig az utolsó trailerrel ráhangolódhatunk a premierre is: 

Az Angry Birds 2. - A film augusztus 8-án kerül a hazai mozikba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)