Hirdetés

The Bandits - filmet forgatnak a játékosok a DayZ-ben

|

Egész estés zombis film készül a DayZ-ben. A The Bandits már az első trailerrel meggyőzött minket.

Hirdetés

Ahogy azt a legutóbbi DayZ alfatesztben is leírtuk, ennek a játéknak nincs története. Legalábbis olyan nincs, amit a Dean Hall egy átvezetőben megosztott volna velünk. Zombiapokalipszis van, haver, emészd meg. A DayZ történetét maguk a játékosok írják - minden újrakezdett élettel egy új fejezet nyílik.

Ezen a gondolatmeneten elindulva pár rajongó úgy döntött. hogy a DayZ világát alapul véve elmesélik a saját történetüket. Egyesek írásban teszik, mint a nagyon ígéretesnek tűnő Stories of these DayZ szerkesztői, mások pedig filmet forgatnak Chernarusban.

A The Bandits sztorijáról egyelőre csak annyit tudunk, amennyit a trailer elárult, tehát egy fiatal pár életéről szól majd. A Commandoflauge főleg hosszabb-rövidebb DayZ-s videókat gyárt, de a két vezető, Ken és Kyle úgy döntött, hogy nem elégednek meg ennyivel, hanem egy egész estés zombis filmet csinálnak a DayZ-ben.

A The Bandits megjelenést idén októberre ígérik a srácok és azt hiszem, hogy mindenképpen érdemes lesz várni rá, mert maga az ötlet zseniális. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)