Hirdetés

The Banner Saga - animációs sorozat készülhet belőle

|

A Stoic megígérte, hogy a The Banner Saga 3-mal még nem búcsúzik a széria, most pedig kiderült, hogy az egyik mód, amivel bővíteni akarják az univerzumot, egy sorozat lehet.

Hirdetés

Noha a The Banner Saga 3 méltó lezárása lett a vikinges trilógiának, a fejlesztőcsapat már korábban elárulta, hogy ezután sem fogja magára hagyni az általa kitalált világot. Mindenképpen szeretne előállni új tartalmakkal a jövőben, amelyek nem akkora volumenűek lesznek, mint egy teljes értékű rész, inkább kisebb dolgokra számíthatunk. 

Hirdetés

A Stoic társalapítója, Arnie Jorgensen most a DualShockersnek nyilatkozva mesélt arról, hogy mik a terveik a franchise jövőjét illetően. Jorgensen hivatalosan ugyan nem erősített meg semmit, viszont elmondta, jelenleg is mérlegelik egy animációs sorozat elkészítését, amely iránt már több partner is érdeklődik. Mellesleg ezt kéri tőlük a közösségük is a leghangosabban, hiszen a játékok kézzel rajzolt látványvilága tökéletesen illeszkedne egy animációs szériához.  

Jorgensen szerint ezen kívül más lehetőségek után is kutatnak, hogy bővíthessék a lore-t különböző médiumokon keresztül, így könnyen kaphatunk társasjátékot és új regényt is James Fadeley-től (ő írta a The Banner Saga: The Gift of Hadrborgot, amely a The Banner Saga 3: Legendary Edition kiadáshoz ajándékként jár). 

Ti minek örülnétek a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)