Hirdetés

The Battle for Middle-Earth: Reforged - Unreal Engine 4-gyel fejlesztik tovább a rajongói játékot

|

A független projekten már dolgoznak egy ideje, de elérkezettnek látták az időt a játékmotor cseréjére.

Hirdetés

The Battle for Middle-Earth: Reforged egy független rajongói projekt, aminek célja, hogy az eredeti Battle for Middle-Earth játék alapján egy új művet hozzon létre a fejlesztőcsapat.

Hirdetés

A BFME: Reforged Team néven működő társaság már egy ideje dolgozik a játékon, viszont most bejelentették, hogy játékmotort váltanak, és ezután az Unreal Engine 4-et fogják használni.

Ez azt jelenti, hogy rengeteg mindent kell átírniuk, és az eredeti játékuktól jócskán eltérő lesz az új Reforged. A csapat tervei szerint a jövő év elején már béta verzióban ki is próbálhatjuk Középfölde csataterein, hogy milyen is a megújult élmény. Még egy trailert is publikáltak a bejelentés mellé, ezt láthatjátok alább:

A kiadáshoz viszont a Warner Brosnak és az EA-nek is lesz majd egy-két szava. Mivel a Reforged az eredeti Lord of the Rings: The Battle of Middle-Earth játék forrásait és eszközeit is használja, nem kizárt, hogy a megjelenést a két óriáscég ügyvédeinek seregeivel akadályozza majd meg, vagyis a nyakkendős entek háborúba mennek.

Mit gondoltok, lehet jövője a The Battle for Middle-Earth: Reforgednek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)