Hirdetés

A The Big Bang Theory sztárja csatlakozott egy e-sport témájú sitcomhoz

|

Egy újabb geekeknek szóló sorozat van készülőben, amelynek a tervek szerint a mi drága Leonardunk lesz a főszereplője.

Hirdetés

A hírek szerint az NBC készül egy The Squad című e-sport témájú sorozattal, ami egy hasonló hangvételű sitcom lesz, mint a The Big Bang Theory volt. A főszerepet az utóbbi széria sztárja, Johnny Galecki kapta meg, de nem csak ő lesz majd ismerős a korábbi stábból.

Hirdetés

Az írói feladatokért például Anthony Del Broccolo felel, aki a The Big Bang Theoryt is írta. Egyelőre még nem biztos, hogy teljes sorozat is lesz a pilot epizódból, de a The Hollywood Reporter jelentése szerint a következő a téma:

"A The Squad egy új baráti (és néha rivális) társaság körül forog majd, akik az e-sport iránti szeretetükben találnak közös pontra. A sorozattal azt tervezzük kibontani, hogy milyen is lehet megtalálni a saját törzsedet, miután sok-sok évig úgy érezted, hogy nem tartozol sehova."

Mivel még nem tudni, hogy tényleges széria is lesz-e a pilotból, így természetesen azt sem tudjuk, hogy mikor kerülhet képernyőre a sorozat. Mi mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)