Hirdetés

Vadonatúj könyvsorozatból tudhatunk meg érdekes részleteket a World of Warcraft filmszerű trailereiről

|

Ha mindig is kíváncsiak voltatok arra, hogyan csinálja a Blizzard az MMO látványos videóit, itt a tökéletes olvasmány.

Hirdetés

Az évek során a Blizzard sok zseniális kedvcsinálót mutatott be, amelyek gyakran még azokat is levették a lábukról, akiket például egyáltalán nem érdekelt az adott játék. A WoW-hoz készült anyagok szintén milliók kedvencei, így nem meglepő, hogy a stúdió picit részletesebben is be akarja mutatni a videók mögötti folyamatokat.

Hirdetés

Október 15-én jelenik meg a keménykötéses, 240 oldalas The Cinematic Art of World of Warcraft első kötete, ami betekintést nyújt a kulisszák mögé, így majdnem mindent megtudhatunk az MMO látványos trailereiről és egyéb videós dolgairól. A könyv a játék kezdete és a Warlords of Draenor kiegészítő közötti időszakot dolgozza fel, és művészi rajzok színesítik benne az érdekes tudnivalókat. Megtudhatjuk például azt, hogy mekkora kihívás volt a csapat számára a Wrath of the Lich Kingben debütált játékbeli átvezetők elkészítése, amelyek mára a játék szerves részévé váltak.

Nektek melyik a kedvenc WoW-os traileretek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)