Hirdetés

Ha a szomszédod átlő a falon, jó, ha a közelben van egy The Elder Scrolls gyűjtemény

|

Egy srác életét az mentette meg, hogy a szomszédjából érkező lövedék nem őt, hanem a The Elder Scrolls Anthologyt találta el. A Morrowind sajnos áldozatul esett.

Hirdetés

Van úgy, hogy akármennyire is vigyázunk gyűjteményünk darabjaira, történik egy elkerülhetetlen baleset. Leesik egy szobor a polcról, anyuka törölgetés közben letöri a Geralt figura kardját, vagy Dark Souls közben rossz irányba repül a kontroller.

Viszonylag kicsi az esély rá, hogy a szomszéd elsüti a puskáját, a lövedék átfúródik a közös falon, arra meg pláne, hogy a The Elder Scrolls Anthology egy példányában landol. Egy velorok nevű felhasználó osztotta meg történetét Imguron, és ugyan az még nem tisztázott, pontosan mi történt egy lakással arrébb, azt tudjuk, mi zajlott le az ő felén.

Este a Preyjel játszott, mikor hallotta a puffanást, és először azt hitte, egy villanykörte durrant el, de később látta a porfelhőt a falnál. Megnézte a gyűjteményt, amin egy jól látható lyuk keletkezett.

Mikor kibontotta, látta, hogy a Morrowind és kiegészítői, a Tribunal, a Bloodmoon és a Construction Set lemezei darabokra törtek, de a többi játék nem sérült. Az Oblivion ráadásul a meghajtójában volt.

Mivel az Anthology megfogta a golyót, a srácnak semmi baja nem esett. A Bethesda már felvette vele a kapcsolatot, valószínűleg kap egy rakás lootot, mint az, aki visszaküldte a Blizzardnak a StarCraft eredeti forráskódját tartalmazó lemezt. Örülünk, hogy nem történt nagyobb baj. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)