Hirdetés

Ezt kapta a srác, akinek The Elder Scrolls gyűjteményét szétlőtte a szomszédja

|

Nem csak hogy megmentette az életét a Bethesda különleges kiadású csomagja, még a kiadó is kárpótolta néhány olyan cuccal, amit mi is bármikor a polcra tennénk.

Hirdetés

Alig több mint egy hete írtunk arról, hogy egy széttört Morrowinddel (plusz kiegészítőkkel) megúszta a srác, akinek szomszédja tisztázatlan körülmények között fegyverrel ütött lyukat a közös falba. A Bethesda már akkor is ugrott az ügyre, és megígérte, kitalál valamit.

A csomag most megérkezett, velorok pedig közzétette a tartalmát. Kapott egy a fejlesztők által elöl-hátul dedikált The Elder Scrolls Anthologyt, egy Fallout 4 AER9 lézerfegyver replikát, illetve egy Shrine of Azura szobrot, amiből a világon 350 darab készült összesen. Ezen ráadásul a sorszám helyén a kiadó neve áll. 

About a week ago TES saved my life, here's what Bethesda sent me

Elég menő. Ha hasonló eset történne veletek, és bármely kiadó kárpótolna miatta, mit szeretnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)