Hirdetés

The Elder Scrolls-os eljegyzési gyűrűt árul a Bethesda, és bizony nem olcsó

|

Pár napja került fel a Bethesda boltjának kínálatába a két gyűrű, viszont ezek nem egyszerű bizsuk.

Hirdetés

Nem tudjuk, mennyire népszerűek a geek esküvők mostanában (mármint akkor, amikor eleve lehet összejöveteleket tartani), vagy hány olyan pár van, aminek tagjai a The Elder Scrolls-nak köszönhetően találtak egymásra, de ha akad akár egy is, a Bethesda már jól jár. A kiadó a napokban számos egyéb ajándéktárgy és relikvia közé, kissé váratlanul bedobta az 1000 dolláros The Elder Scrolls Online gyűrűket is. 

A Ritual of Mara gyűrűket rendelésre készítik, de csak február 14-éig lesznek elérhetők, utána nem gyártanak belőlük többet. 10 karátos aranyból készülnek különböző méretekben, csillogósra polírozzák őket, belülre pedig a "With this ring and Mara's blessing" ("Ezzel a gyűrűvel és Mara áldásával") feliratot gravírozzák. 

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy nem párban adják, hanem darabja kerül közel 300 ezer forintba. Aki nem kíván ennyit áldozni rá, de TES-rajongó párjának valami tematikusat adna, választhatja az ezüst variációt 85 dollárért. Egyébként egyik sem néz ki rosszul, de nem tudjuk elképzelni, hogy kettőnél több fogy majd belőle; ne legyen igazunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)