Hirdetés

The Elder Scrolls VI - még nem kérték fel a korábbi játékok zeneszerzőjét

|

Jeremy Soule próbálta egy kicsit megnyugtatni a rajongókat.

Hirdetés

Még évekig várhatjuk, hogy megjelenjen a The Elder Scrolls VI, a Bethesda sem fektetett le mindent.

Hirdetés

A zenéken általában kicsit később kezdenek el dolgozni, mikor már nagyjából tudják, hol akarják őket felhasználni a játékban. Jeremy Soule, aki a Morrowind óta szerzi a The Elder Scrolls játékok dalait, egy Facebook posztban erősítette meg, hogy egyelőre nem kapott felkérést a Bethesdától. Hozzátette, hogy soha nem mondana nemet, de minden a kiadón múlik. Nagyon diplomatikusan megjegyezte azt is, hogy akárkit alkalmaznak, jó munkát fog végezni, és a játék nélküle is jó lesz.

A The Elder Scrolls: Bladeshez Inon Zurt kérték fel. 2016-ban Soule egy kicsit berágott a Bethesdára, miután egy Skyrim koncerten a megkérdezése és közreműködése nélkül játszották a dalokat.

Addig is, amíg bármi hivatalosat hallunk, íme közel négy órányi anyag, hallgassátok szeretettel: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)