Hirdetés

Petíció indult azért, hogy bekerüljön a Skyrimező nagymama a The Elder Scrolls VI-ba

|

A rajongók örülnének, ha a Bethesda valamilyen módon belecsempészné a most 82 éves youtubert a sorozat következő felvonásába.

Hirdetés

Valószínűleg már hallottatok Shirley Curryről, a 82 éves nagymamáról, aki évek óta streameli a The Elder Scrolls V: Skyrimet a YouTube-on, és még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, mint a legidősebb videojátékos youtuber. A rajongók pedig a Bethesda szériájának új részébe is be szeretnék juttatni őt.

Hirdetés

A Change.org oldalán már elérhető a petíció, amivel a játékosok azt akarják elérni, hogy a fejlesztők valahogy beletegyék a The Elder Scrolls VI-ba a streamer nagymamát. Ennek egyik oka, hogy Curry egy a TES VI-ról szóló videó alá azt kommentelte, ő már 88 éves lesz, mire a játék megjelenik, de meglehet, hogy nem él addig. Konkrét ötleteik is vannak arra, hogyan lehetne ezt kivitelezni, ugyanis NPC-ként, fegyverként, de akár helyszínként is szívesen látnák a játékban. Már arról is beszélnek, hogy ha a Bethesda nem, modderek betehetnék a játékba, valaki jelentkezett is a feladatra, sőt, elkezdtek mondatokat válogatni tőle. 

Ha ti hasonlóképp vélekedtek, akkor itt támogathatjátok a különleges kezdeményezést.

Néztétek egyébként valaha? Csodás élmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)