Hirdetés

Idén is lesz The Game Awards, már a dátumot is tudjuk

|

A mai "nincs élő ember, akit ez meglepett" rovatunk sztárja a The Game Awards. Bizony, ebben az évben sem maradunk díjátadó nélkül.

Hirdetés

Nyilván senki sem esik hátra a karosszékében attól a bejelentéstől, hogy idén is megrendezésre kerül az éves The Game Awards. A 2019-es felhozatal legjobbjait fogják kitüntetni bizonyos díjakkal, bár ennél többre is számíthatunk idén.

Hirdetés

Lesznek bejelentések, zenés előadások, de a hivatalos bejelentés szerint a stáb "valami különlegesre" is készül az ötödik szülinapját ünneplő TGA showra.  Hogy ez pontosan mit jelent arról fogalmunk sincs, de azt már tudjuk, hogy az esemény 2019. december 12-én lesz esedékes.

Tiétek a pálya, lehet találgatni, hogy melyik címeket fogják jelölni, melyik címek fognak nyerni, és milyen bejelentéseket fogunk hallani. A jeles napig úgysem tehetünk mást, mint találgathatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)