Hirdetés

Nagyon szívesen végigpogóznánk egy ilyen Doom koncertet

|

Az új Doom soundtrackje a virtuális pokolban is jól szól, de élőben előadva lesz igazán felejthetetlen élmény. Olyan, amiért simán fizetnénk is.

Hirdetés

Pontosan egy héttel ezelőtt zajlott a Video Games Live Budapest, ahol kedvenc játékzenéinket hallgathattuk meg nagyzenekari előadásban. A ma hajnalban megrendezett The Game Awardson is volt egy rögtönzött koncert, igaz, egészen más stílusú zenékkel.

A legjobb játékzenének járó díjat a Doom kapta, a The Game Awards színpadán pedig rögtön bizonyították is, mivel érdemelte ki ezt a megtisztelő címet a Bethesda lövöldéje. Ráadásul nem is akarámilyen zenekar állt össze, hogy eljátszanak néhány számot: a gitárt Mick Gordon, a Doom zeneszerzője fogja, a billentyűk mögött Sonic Mayhem (Sascha Dikiciyan) áll, aki többek közt a Quake II-n, a Quake III Arenán és a Deus Ex: Mankind Divideden is dolgozott, a dobokat pedig a Periphery dobosa, Matt Halpern püföli.

Hol lehet jegyet venni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)