Hirdetés

Zseniális a The Last of Us rajongói film

|

Szeretnétek látni egy The Last of Us filmet? Egy kis csapatnyi tehetséges rajongó megcsinálta. Leesett az állunk.

Hirdetés

Az Iron Horse Cinema Productions stábja alig pár főből áll és nem is rendelkeznek a Sony, vagy a Naughty Dog hatalmas pénzforrásával, mégis sikerült zseniális érzékkel visszaadniuk a The Last of Us hangulatát az élőszereplős filmjükben.

A kis csapat összesen két napig forgatott és az utómunka is csupán egy hetet vett igénybe, de ez a The Last of Us filmjükön nem látszik. Az első pillantásra nehéz elhinni, hogy ez nem egy hivatalos alkotás, mert a szűkös költségvetés ellenére majdnem, hogy maradéktalanul sikerült visszaadniuk a poszt-apokaliptikus játék hangulatát, hozzáadva egy kicsit a saját ötleteikből is.

A The Last of Us filmben láthattok sok, a játékból kivett elemet, a gyűjtögetést, a beszélgetéseket, Ellie és Joel megnyilvánulásait és persze a harcot, de az Iron Horse Cinema Productionsnek sikerült a saját gondolatait is beleszőni a játékba. Ráadásul még a fertőzöttek is nagyon jól néznek is. 

Nektek hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)