Hirdetés

The Last of Us - hogyan lesz egy szép csajból Clicker?

|

Emma Franks egy csodás teremtés, aki nem ezt érdemelte volna. A The Last of Us világa azonban kegyetlen, a szép modellből így lett gombákkal borított szörnyeteg. Félelmetes.

Hirdetés

Amolyan kafkai jellegű átváltozás ez (tudjátok, mint Gregor Samsa, az a derék cseh ember és utazó, egy átlagos reggel arra ébred, hogy féreggé változott), nincs benne sok kellemes rész, de az eredmény mégis megkapó.

A The Last of Us mostanában sokakat megihlet, így Emma Franks modell, a fotós Adrian és a sminkes Jon Wilks közösen élesztették fel a játék egyik legfélelmetesebb szörnyét egy elhagyatott brit kórház falai között. A végeredmény elég rémisztő és lenyűgöző egyben. 

Nem is kell más hozzá, mint egy szép leányzó:

Némi gomba:

És valami ilyesmit kap az ember:

Ha több képet akartok látni, kattintsatok ide. Nektek hogy tetszik a nagy átváltozás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)