Hirdetés

The Last of Us játék egyik szinkronszínésze az HBO sorozatában is eljátszhatja karakterét

|

Talán kicsit váratlan szereposztás, de legalább közel áll hozzá a karakter.

Hirdetés

Most már hivatalos, hogy visszatér Marlene szerepében az a Merle Dandridge, aki a karakter szinkronhangjaként formálta meg az első The Last of Us videojátékban a Fireflies vezetőjét. A választás kicsit meglepő lehet, pláne annak fényében, hogy ő az első, aki megtarthatta a szerepét az eredeti stábból a tévésorozatban is.

A HBO-ra készülő sorozatot a játékokért is felelős Neil Druckmann mellett az a Craig Mazin készíti majd, akinek a Csernobil szériát is köszönhettük. Ilyen nevekből kiindulva azért okkal feltételezhetjük, hogy erős lesz a készülő sorozat.

Hirdetés

Az eddigi szereposztásra egyébként nem lehet semmilyen panaszunk, hiszen kifejezetten erős neveket sikerült megszerezni. Már tudjuk például, hogy Joel szerepében Pedro Pascalt láthatjuk majd, Bella Ramsey pedig majd Elliet fogja alakítani. A sorozat a 2014-es játék sztoriját dolgozza fel, alaposan kibővítve azt. Az HBO azt ígéri, hogy újraélhetjük majd Ellie és Joel kalandját 20 évvel a vírus kitörése után, és tanúi lehetünk majd annak, ahogy a két főszereplő között egyre szorosabbra fonódik a kapcsolat.

Ugyan az HBO mellett több forrás is megerősítette, hogy a munkálatok jól haladnak, arról egyelőre nincs információ, hogy mikor jelenhet majd meg a sorozat a netes kínálatban.

Merle Dandridge

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)