Hirdetés

The Last of Us - Launch Party túlélőknek

|

Ingyenes The Last of Us összejövetelre invitálunk titeket, ahol minden túlélő megtalálja a neki való csemegét.

Hirdetés

Ahogyan arra The Last of Us tesztünk is rávilágított, a Naughty Dog zseniális játékot készített, és most már hamarosan bárki kézhez kaparinthatja.

A türelmetlenebbek számára szerencsére akad egy további lehetőség is: a Club4Players és a play247 közös szervezésében kerül megrendezésre a The Last of Us Launch Party, amelyre 2013. június 13-án, csütörtökön érdemes ellátogatni.

Az eseménynek a Budapest VI. kerület Ó utca 36. szám alatt található Club4Players nyújt otthont, ahol 19 órától a The Last of Us megjelenése előtt elsőként próbálhatjátok ki a Naughty Dog PS3-exkluzív címét, négy LCD televízión, valamint egy projektoron.

Ha ez nem lenne elég, The Last of Us és Sony relikviákat nyerhetnek a jelenlévők, illetve megcsodálhatjátok a játék gyűjtői kiadásait is. A hivatalos program a következő:

Program
19:00 Kapunyitás
19:30 Megnyitó
20:00 The Last of Us kvíz
20:10 Próbáld ki a játékot az öt darab PlayStation 3 konzol valamelyikén
20:15 Túlélő nyereményjáték
22:00 Nyereményjáték sorsolás
22:15 Játék kifulladásig, bulizás

Jó szórakozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)