Hirdetés

LEGO-ból építették meg a The Last of Us városát

|

Elképesztően részletes LEGO várost rakott össze a játék egyik legnagyobb rajongója, aki még az épületek belsejére is kellő időt fordított.

Hirdetés

Tim Schwalfenberg nem viccel, ha LEGO a téma. A The Last of Us egyik helyszínét akarta felépíteni, de nem aprózta el, elképesztő munkát végzett.

Elmondása szerint a város megépítéséhez 100 óra és 20 000 LEGO elem kellett. A teljes dioráma 100x60 centiméteren helyezkedik el, ami nem kicsi, de simán kerülgetnénk a lakásban. Ekkora áldozatra még hajlandóak vagyunk egy ilyen csodáért.

Schwalfenberg több alkotását megtaláljátok hivatalos albumában, ahol egyébként Overwatch figuráktól StarCraft hajókig mindent találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)